Stäng

Så enkelt är det

FEM x LIVET

1. Fota av din ultraljudsbild

Sätt upp din ultraljudsbild på väggen i ett ljust rum med en liten tejpbit. Fota av ultraljudet rakt framifrån. Fota utan blixt och försöka att få med så lite blänk som möjligt i bilden. Tänk på att få med hela bilden. Hellre att du får med lite information runtom ultraljudsbilden. Det klipper vi bort vid redigeringen sedan så det blir helt utfallande svart.

2. Ladda upp din bild

Gå in på ”Våra produkter” och välj den produkt du önskar köpa. Väl på produksidan väljer du stenfor, storlek på foto samt med eller utan belysning. Utifrån dina val så kommer priset att justeras. Därefter trycker du på ”Ladda upp bild” och väljer din bild. Nör bilden har laddats upp korrekt ser du en liten minitatyrbild av den bild du valt att ladda upp. Vill du byta bild får det att göra henom att klicka på ”Ladda upp bild” igen och välj sedan på nytt den bild du istället vill ha.

3. Efterbehandling av bild hos oss

Om du känner dig osäker över att bilden inte blev bra så behöver du inte vara orolig! Vi granskar alltid alla bilder noggrant innan produktionen. Om så är fallet så kommer vi återkoppla till dig om något inte ser bra ut. Tillsammans skapar vi fina minnen som ni kan bevara för evigt.

0
Kundvagn
Din kundvagn är tomTillbaka till shopen