Stäng

Vår historia

Handgjorda produkter, designade och tillverkade i Sverige

Vi startade för evigt min som en hyllning till livet då livet i många fall inte är så självklart. Vi tycker att man ska leva livet levande, för än så länge har vi bara ett var. Genom ditt köp av en för evigt min produkt bidrar du till utvecklingen av organisationer som arbetar för livet, så fler liv kan levas levande.

Alla våra produkter är designade och tillverkade med en handgjord process i vår produktion i Eksund strax utanför Norrköping, Sverige.

Se våra produkter.

Vår historia

Hej! Mitt namn är Joel Andersson. Det är jag som är VD och grundare av detta företag. Här kommer en kort historia om mig och oss på för evigt min.

Det hela började egentligen med en varsin julklapp till mina två barn julen 2017 (jag har två döttrar 5 och 8 år). Då min egna känsla och minne är så starkt från den dagen jag fick se och höra mina flickor för första gången. Höra deras hjärta och se hur de rörde sig i mina barns mammas mage. Valde jag att göra en varsin “maglampa” och en skylt med deras ultaljud på, ihop med en egen gjuten fot. Slog in dom i julklapp och la dom under granen. Dessa bilder ska ju finnas för alltid! Var ju dom första som fanns på mina barn! Sen återgick jag till mitt vanliga jobb som produktionstekniker på ett väldigt härligt och roligt företag som är specialiserade på hjälpmedel för handikappade där jag jobbade i lite mer än 10år. För varje dag som gick och paketen låg under granen där hemma växte tanken om att det vart ju ganska bra det där, ja kanske borde ja ta steget och hitta på något utav detta. Det föds ju endå ett par barn varje år och görs ganska många ultaljud också! Alla måste ju få chansen att föreviga sina första bilder på barnen! Dom bleknar eller slarvas bort i någon flytt annars, det får inte hända! Jag funderade några timmar och lyfter telefonen, ringer tre av mina bästa och närmsta vänner med väldigt olika bakgrund och kunskaper. Vi satte ihop en konstellation om 4 personer som jag stolt och rakryggat kan stå och säga att jag inte tror man hittar på många ställen. Produkterna blev bättre och bättre och färdigutvecklade en efter en.

Idéerna var många och en  diskussion om psykisk ohälsa, suecid, barn som ej har rätt förutsättningar, barn cancer. Ja listan kan göras lång men där föddes namnet och tanken bakom att skänka pengar, ingen kan göra allt men alla kan göra något, sex månader senare var vi redo att visa upp våran idé och skapelse “För evigt min”!

Idéerna är fortfarande många och produkterna kommer bli fler, så följ oss gärna på våra sociala medier och dela vårat fina budskap och produkter. Vi har även en division avsedd för fotografer; studio.forevigtmin.se

Hoppas livet leker där ute och att just du finner något som passar dig! Tack för att du genom ditt köp hos oss gör det möjligt för för evigt min att stödja viktiga organisationer.

Med vänliga hälsningar,
Joel Andersson VD och grundare

Hjälporganisationer

Varför väljer man att kontinuerligt och ständigt skänka pengar? För att vi tror på en bättre framtid. Och kan vi hjälpa till att göra den lite bättre gör vi det gärna. Vi har valt ut några hjälporganisationer vi tror på, men skulle du vilja skänka din del till någon speciell organisation som vi inte har listat upp går det bra att skriva namnet på organisationen i fritexten.

Ingen kan göra allt — men alla kan göra något.

Affärsidé och vision

Vi är ödmjuka inför livet, och vi är glada att vi fått chansen att dela våra produkter tillsammans med omvärlden. Men våra produkter blir inte kompletta utan er. Det är ert bidrag, till exempelvis LifeSign som gör den komplett. Det är ni som bestämmer hur er produkt ska se ut genom era egna bilder.

Alla våra produkter är handgjorda lokalt med samma noggrannhet och kärlek. Vi ska ha korta beslutsvägar, snabba leveranser och vi ska vara världsklass på kundservice.

Vi hoppas du har en bra upplevelse genom dina köp hos oss.

0
Kundvagn
Din kundvagn är tomTillbaka till shopen